TrygMagasinet er forsikringsselskapet Trygs digitale magasin. Her skal vi publisere nyheter om hva som rører seg i forsikringsbransjen sett med våre øyne. Vi skal ha intervjuer med kunder, samt at vi skal presentere informative artikler som kan hjelpe deg i din forsikringshverdag. Etterhvert vil vi også lansere Tryg-Tv som presenterer gode videoreportasjer.

I dette magasinet får du med andre ord først og fremst  gode råd for å forebygge skader, og øke din trygghet og velvære. Men vi vil også gi deg andre innlegg som har tilknytning til Tryg eller forsikring generelt. Kom gjerne med tips til hva du vil vi skal skrive om. Vi belønner de beste tipsene med fine premier.

Kommunikasjonsavdelingen står for hovedparten av reportasjene. Innimellom vil vi ha gjesteinnlegg fra andre personer og avdelinger i Tryg.

Har du tips, spørsmål eller innspill til Tryg-Magasinet, så blir vi glade for det. Send gode tips til redaktør Arvid Steen: arvid.steen@tryg.no

Hvem er Tryg Forsikring?

Vi er det nest største skadeforsikringsselskapet i Norden. I Danmark og Norge er vi henholdsvis den største og tredje største aktøren. I Sverige, hvor vi har hatt aktiviteter siden 2006, opplever vi rask vekst.

Våre 4300 medarbeidere sikrer i samspill med våre leveranser hver dag trygghet for mer enn 2,7 millioner privatpersoner og mer enn 140.000 virksomheter.

Tryg har om lag 1500 ansatte over hele Norge, med norsk hovedkontor i Fyllingsdalen i Bergen (ca 850 ansatte)

Se mer på www.tryg.no